Wethouder Sandmann feliciteert Bouwonderneming Veeneman

Donderdag 27 augustus 2015

Door Uitgeverij Stedendriehoek

Bouwonderneming Veeneman is uitgeroepen tot winnaar in de duurzaam bouwenbranche en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015. Wethouder Mark Sandmann bezocht het bedrijf om de directie en medewerkers persoonlijk te feliciteren.

Sinds 2011 nomineert de Nationale Business Succes Award op basis van strenge selectiecriteria jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Een onafhankelijke vakjury rijkt vervolgens eens per jaar de Succes Awards uit aan de genomineerde bedrijven die volgens hun een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

Het juryrapport van Bouwonderneming Veeneman omschreef nauwkeurig waarom het bedrijf als winnaar is gekozen in de duurzaam bouwenbranche. “De onderneming maakt bewuste keuzes over welke projecten en markten wel of niet in aanmerking komen en aansluiten bij haar vaardigheden. Dit heeft geleid tot een succesvolle positie in de professionele woningmarkt, de zorgsector en de particuliere woningbouw. Voor deze sectoren bedenkt het bedrijf innovatieve concepten voor specifieke vraagstukken en ontwikkelingen. Als goed voorbeeld hiervan kan de woonzorgunit genoemd worden. Zelf ontwikkeld volgens het industrieel, demontabel en flexibel bouwen concept en zeer succesvol en nog steeds uniek in de markt.

Een andere uiting van haar innovatievermogen is de ontwikkeling van het concept Renovee waarmee verduurzaming en onderhoud van vastgoed gecombineerd wordt. Maatwerk is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Verder weet het bedrijf haar grote kennis van duurzaam bouwen en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.”

Directeur Jan Veeneman is in zijn nopjes met de prijs. “Het is een hele eer om deze award te mogen ontvangen. Het onderstreept waar we met zijn allen hard voor werken. Naast de award in de duurzaam bouwenbranche zijn we ook nog genomineerd als beste werkgever en meest innovatieve onderneming. De winnaar daarvan wordt eind van dit jaar bekendgemaakt.”

Afgelopen zondag besteedde het televisieprogramma De Succesfactor op RTL 7 aandacht aan de award van Bouwonderneming Veeneman. Dit programma wordt zaterdag 29 augustus om 13.25 uur herhaald.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!