Nieuwe reeks: ‘Stage in de Stad’

Maandag 11 september 2023

Door Kevin van Es

In ‘Stage in de Stad’ loop ik een dagje stage bij Apeldoornse organisaties/stichtingen die bijdragen aan een mooier en leefbaarder Apeldoorn. Sinds februari maak ik deel uit van het team van Apeldoorn Direct. Wat begon als een stage, heeft me nu een vaste plek op de redactie opgeleverd. En hoewel de inkt van mijn stageverslag nog niet eens droog is, sta ik alweer te popelen om aan mijn volgende stages te beginnen!

Exclusief inzicht

Tijdens mijn bezoekjes draai ik een paar uur mee op de werkvloer. In deze uurtjes hoop ik de dynamiek van deze organisaties te ontdekken, gesprekken te voeren en de mensen achter het werk te leren kennen. Hiermee bied ik jou een uniek kijkje achter de schermen bij boeiende Apeldoornse organisaties.

Aan de slag

In de komende tijd kun je reportages verwachten van mijn ervaringen bij verschillende Apeldoornse organisaties. Zo zal ik binnenkort helpen als interim assistent-coach bij een G-elftal van ZVV, steek ik de handen uit de mouwen voor de Apeldoornse voedselbank en wie weet kom je me tegen bij Foenix!

Contact

Heb jij suggesties voor organisaties of stichtingen waar ik een dagje in de keuken moet kijken of ken je bijzondere locaties die de moeite waard zijn om te verkennen? Dan hoor ik het graag in de mail van onze redactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!