Wijkraad Apeldoorn Zuid zoekt vrijwilligers

Donderdag 20 november 2014

Door Wijkraad Apeldoorn Zuid

© Google maps

Als wijkraad zijn we op zoek naar nieuw talent! Lees daarom onderstaande vacatures en kom ons helpen om van Zuid een nog mooiere wijk te maken dan het al is!

We hebben onder andere de volgende vacatures:

  • Administratief medewerker: u verwerkt de post/mail, u bent aanspreekpunt op het wijkmeldpunt en voert de administratie.
  • Organisatorisch talent: u organiseert bijeenkomsten voor bewoners en promotieactiviteiten voor de wijkraad.
  • Secretaris: u ondersteunt de voorzitter in het besturen van de vereniging en u ondersteunt het bestuur door te notuleren en stukken zoals agenda’s voor vergaderingen op te stellen.
  • Medewerkers PR: u promoot de wijkraad door artikelen te schrijven, persberichten op te stellen, de pers te woord te staan en social media en de website te onderhouden.
  • Leden commissie Verkeer, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM): u neemt plannen van de gemeente door en voert hier inspraak op.
  • Leden commissie Sociaal: U denkt mee in het realiseren van een schone, veilige en leefbare wijk. Bijvoorbeeld door speelveldjes te helpen realiseren.

Wij bieden: een vrijwilligersvergoeding, veel vrijheid om zelf activiteiten te ontplooien, de mogelijkheid om u in te zetten voor Zuid en het volgen van cursussen. De werkzaamheden staan niet
vast: samen kijken we naar waar u goed in bent en wat u leuk vind om te doen.

Ben u geïnteresseerd of wilt u meer weten? De uitgebreide vacatures vind u op: Wijkraadapeldoornzuid.nl. Neem contact met ons op via: info@wijkraadapeldoornzuid.nl en 055-5339626. Of loop eens binnen op ons wijkmeldpunt in dok Zuid (1e Wormenseweg 460)! We begroeten u graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!