Wijnbuzzz: Valentine Wine

Vrijdag 13 februari 2015

Door Vintake

Al jaren ben ik als sommelier / wijn-enthousiast op zoek naar wijn die gemaakt is met toewijding, passie en een flinke dosis liefde. Wijn die je dichter bij elkaar brengt, wijn die het blosje op de wang brengt, wijn waar je van gaat houden. Ze zijn schaars, ze zijn bijzonder, je moet ze goed zoeken, maar dat is het waard!

Als wijnliefhebber heb ik een oogje op vele mooie wijnen en in mijn hart is er altijd plek voor nieuwe parels, maar onlangs kwam ik een prachtige wijn tegen die als een pijl van Cupido recht in mijn wijnhart stak en daar bleef zitten…Het was liefde bij de eerste slok, betoverend vanaf het begin. De zwoelheid van deze wijn was ongekend, de subtiele complexiteit verleidde mij om nog een slok te nemen, dit is liefde in het glas.

Het zou egoïstisch zijn om alles zelf op te drinken en liefde is er om te delen, daarom stel ik je graag voor aan de Bacán Clasico Malbec 2010 uit Mendoza. Er zijn slechts 1000 flesjes gemaakt, waarbij alle liefde van de wijnmaker rechtstreeks in de fles is beland.

Dus wil je de liefde verklaren aan jouw Valentijn? Schenk dan deze wijn in de mooiste glazen, creëer een romantische sfeer en vergeet Cupido….die heb je niet meer nodig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!