Wijnen en spijzen in 7 restaurants

Woensdag 2 april 2014

Door Redactie

WijnSpijs

Voor de tweede keer organiseert WijnSpijs.nl de WijnSpijs Wandeling in Apeldoorn. Een culinair evenement dat honderden mensen op de been brengt om de culinaire wereld van Apeldoorn te ontdekken.

“Het idee is dat de zeven restaurants op één zondagmiddag 400 mensen kunnen laten zien waar ze voor staan op culinair gebied. Een quasi-sportieve manier om oude bekenden te herontdekken en nieuwe pareltjes te vinden.”, aldus de heer Dijkstra, organisator van het evenement.

De bezoekers van het evenement wandelen op zondag 1 juni van 12:00 tot 17:00 uur langs 7 restaurants: Sizzles, Sakura, De Wilde Pieters, De Brugwachter, La Niche, Heerlijckheyt Het Loo, en Keizerskroon van het Bilderberg Hotel.

Bij elk restaurant wordt er een gerecht in combinatie met een (half) glas wijn geserveerd.

“Voor ons de ideale mogelijkheid om aan een grote groep gasten te laten zien wat we doen en voor de mensen een heerlijke, culinaire zondagmiddag wandeling”, vertelt Esther van restaurant Sizzles enthousiast.

De kaarten voor de wandeling kosten € 49,50 per persoon en zijn alleen in de voorverkoop beschikbaar op www.wijnspijs.nl .

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!