Help de bevolking van Oekraïne

Wijnproeverij en Live optreden Duo Bagage tijdens CODA Cultuurbrunch

Vrijdag 30 september 2011

Door CODA

Duo Bagage

De CODA Cultuurbrunch biedt zondag 2 oktober een gevarieerd programma met bijzondere gasten en veel muziek. Duo Bagage komt live in de uitzending van Omroep Apeldoorn optreden. Het programma dat van 11.00-14.00 uur wordt opgenomen in het CODA Café, Vosselmanstraat 299, is gratis bij te wonen. In het kader van oktober: Wijnmaand in deze editie veel aandacht voor wijn in al haar aspecten.

Een greep uit het programma:
In de uitzending onder andere een interview met schrijver en wijnboer Ilja Gort, bekend van zijn boek Leven als Gort in Frankrijk. Illustratrice Jenny Bakker komt vertellen over haar kinderboeken in het kader van de komende Kinderboekenweek. De maandelijkse column van Guus Essers, het cultuurdebat en een interview van Carin Reinders met wijnetikettenverzamelaar Bert Wentzel. Een deel van zijn imposante verzameling is t/m 23 oktober bij CODA te bewonderen. Ook is er aandacht voor nieuwe boeken, muziek, en nieuwe tentoonstellingen bij CODA. In samenwerking met Wijnkoperij Henri Bloem is er van 11.00 tot 15.00 uur een wijnproeverij in het CODA Café waarbij bezoekers de gelegenheid krijgen bestsellers uit het assortiment te proeven.
In aansluiting op de brunch is er om 14.0o Muzikale omlijsting franse chansons van duo Bagage
Duo Bagage bestaat uit Ton van der Gaag zang en Hugo de Jong piano. Zij brengen voornamelijk Franse chansons en mooie Nederlandse luister liedjes.

De CODA Cultuurbrunch vormt elke eerste zondag van de maand het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn en biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending van Omroep Apeldoorn. Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis. De brunchkosten bedragen € 8,50 p.p. maar uiteraard kunt u ook, zonder te brunchen, gratis meemaken hoe een uitzending tot stand komt. Brunchen is niet verplicht. De CODA Cultuurbrunch is een smakelijke en gezellige start van de koopzondag of uw bezoek aan CODA Museum.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?