Willy Wonka zoekt naar jong Apeldoorns talent

Zondag 17 januari 2021

Door Redactie

Willy Wonka

Apeldoorn zit vól talent en daar willen ze bij de musical Willy Wonka graag gebruik van maken. Binnenkort doet Willy, in zijn zoektocht naar kinderen die naast hem willen schitteren tijdens zijn landelijke musicaltournee, ook Theater Orpheus aan. Sterren tussen 9 en 13 jaar oud met een goede zangstem én acteertalent kunnen zich nu aanmelden voor de kinderaudities. Niet alleen sterren uit Apeldoorn, maar ook uit de rest van de provincie Gelderland.

Aanmelden

Talenten kunnen aan worden gemeld via de website, waarna een uitnodiging volgt om uiterlijk zondag 24 januari een auditievideo in te sturen. Hierna volgt een online voorselectie en daarna de live audities. Apeldoorners die te oud of te jong zijn om mee te doen aan de audities blijven met de speciale nieuwsbrief toch nog op de hoogte van het laatste nieuws van Willy Wonka.

Lokaal talent

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “Als theater betrekken we graag de stad bij onze programmering en bieden we lokaal en regionaal talent waar mogelijk een podium. Denk aan initiatieven als Gouden Dans, SHOW Apeldoorn en onze gastprogrammeurs. We kijken ernaar uit om opnieuw talenten uit Apeldoorn en omgeving te ontvangen. En ik kan alvast verklappen, dit is niet de laatste keer dat Willy Wonka van zich laat horen in Apeldoorn.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!