Win kaarten voor de Nederlandse Brouwerij dagen in Apeldoorn

Woensdag 17 mei 2017

Door Redactie

Gerard Oltmans

In het weekend van 20 & 21 Mei is het weer tijd voor de Nederlandse Brouwerijdagen. Dit initiatief is een onderdeel van de Week van het Nederlandse Bier. De Apeldoornse bierbrouwerij De Vlijt stelt op deze dagen de brouwerij open voor bezoekers. De lezers van Apeldoorn Direct kunnen kaarten winnen voor een gratis rondleiding en proeverij. Lees in de laatste alinea hoe je dit kunt winnen.

Op de dagen is het mogelijk om de Veluwse Schavuyt-bieren te komen proeven bij Apeldoornse Bierbrouwerij De Vlijt. Daarnaast besteden ze aandacht aan het brouwproces en er zijn meerdere rondleidingen per dag om letterlijk een kijkje tussen de ketels te nemen. Omdat de Veluwse Schavuyt op twee verschillende locaties gebrouwen wordt zijn beide brouwerijen geopend voor het publiek.

Brouwerij De Vlijt
Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn is de brouwerij De Vlijt te vinden. Op deze locatie is het mogelijk om tijdens de Brouwerijdagen 6 verschillende Schavuytjes te proeven. Ook zal de brouwer zelf tweemaal daags (13 uur en om 15 uur) een rondleiding verzorgen door de brouwerij. De brouwerij is geopend van 12 tot 18 uur. Deelname aan de proeverij en de rondleiding zijn €9,50,-. Website: www.brouwerijdevlijt.nl

Proef-locaal Het Achterom
In het centrum van Apeldoorn ligt het verborgen pareltje ‘Proef-locaal Het Achterom’. Op deze unieke locatie ben je welkom vanaf 14 tot 20 uur om 4 Schavuytjes te komen proeven. Genieten in onze prachtig aangelegde tuin, of in de serre. Het proeflokaal is gelegen aan de Mariastraat 2h. Deelname aan de proeverij van 4 bieren is tijdens de Brouwerijdagen €7,50. Website: www.proef-locaalhetachterom.nl.

Winnen
De Vlijt geeft via Apeldoorn Direct 2 gratis rondleidingen en proeverijen weg. Hoe je die kunt winnen? Like de Facebookpagina van Apeldoorn Direct en deel de win-actie op je eigen Facebookpagina. De winnaars worden donderdag 18 mei aan het eind van de middag bekendgemaakt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?