Help de bevolking van Oekraïne

Winterse samenwerking

Zaterdag 3 december 2011

Door Ingeborg

Joke de Wolde

Enthousiast staat ze te vertellen over een blender die je gewoon ‘moet’ hebben! Een blender die compact is en ook nog mesjes boven en onder heeft. Het kwijl loopt me uit de mond. Die blender wil ik ook! En nu met korting te krijgen, tja, dan ga je al snel overstag.

Marga heet ze, van Marga’sKitchen, die zo enthousiast over deze blender praat. Ze gelooft in de samenwerkingen die er zijn ontstaan via haar Kitchen. In haar Kitchen kun je terecht voor diverse workshops die altijd iets met eten te maken hebben. En wat ik nou zo leuk vind is dat je alle materialen, waarmee je werkt tijdens de workshop, ook kan kopen in de winkel. Dus direct meenemen. Dat is wat je wil toch? Leuk voor bedrijven of een groep vriendinnen!

Een bedrijf waar Marga mee samenwerkt is bijvoorbeeld, Marion de Kruiff. Ook een enthousiaste vrouw die met passie vertelt over haar uit de hand gelopen hobby. Marion zorgt voor de aankleding van de eettafel, met prachtig tafelzilver en antiek/brocante borden en schalen. Mieke Voshol zorgt voor de unieke recepten met ‘vergeten’ groenten en Marga voor de ruimte en materialen. En zo heb je dus een gaaf concept wat nu al een groot succes is.

Marga verteld over haar passie voor koken en het ondernemen. Elk bedrijf waarmee ze samenwerkt is goed over nagedacht, het vlees komt bij de beste slager uit de regio (Oene) vandaan, het kaas komt van de Kaasplank en de wijnen van een goede wijnleverancier uit Apeldoorn. Een uitspraak van haar zegt genoeg; “het gerecht is zo goed als het slechtste ingrediënt”.

En dan loop ik nog een rondje over deze gezellige Winterfair aan de Asselsestraat, en mag ik ook van alles proeven. Hemels lekker! Oh ja! Boven is er een vergader ruimte te huur voor maar € 95,-  per dagdeel en dit is ook nog incl. koffie en thee en een beamer. Das goedkoop! Adres: Asselsestraat 267.

Voldaan, met een warm gevoel loop ik met de blender onder mijn arm naar huis! Wat zal ik eens gaan pureren dit weekend?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?