Hoe ziet jouw WK avond eruit?

Dinsdag 17 juni 2014

Door Rianne

Wikimedia

Het zal jullie niet ontgaan zijn; het WK voetbal is weer begonnen. Voor de één is het een hele sensatie en de ander kan het niet zoveel schelen. Toch kun je er niet onderuit, want in de supermarkten kom je WK hamsters, oranje juichpakken, jurkjes etc. tegen. En zoals bij elk EK en WK zijn ook de driemaagden bij de rotonde in de Maten versierd.

Persoonlijk heb ik niet zoveel met voetbal, maar de saamhorigheid bij onder andere het WK maakt het voor mij zo mooi. Morgenavond speelt Nederland tegen Spanje. Ik ga zeker met een aantal vrienden voor de tv zitten, onder het genot van bitterballen en bier. Maar dan meer voor de gezelligheid, want ik snap nog steeds niet wat er leuk is aan het kijken naar mannen die achter een bal aanrennen…

Heb jij net als ik niet zoveel met voetbal maar vind je de sfeer wel geweldig? Kijk jij al maanden uit naar het WK? Of doet het WK jou echt helemaal niks? Hoe ga jij de voetbalavonden overleven? Laat het ons weten door jouw verhaal te e-mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl of reageer hieronder. Wij zijn benieuwd!

Wordt het Nederlands voetbalelftal Wereldkampioen in Brazilië ?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!