Help de bevolking van Oekraïne

Zakenvrouwen aan het woord: Agnes Groothedde

Vrijdag 9 december 2011

Door Redactie

Medea Huisman

Even kort voorstellen: wie ben je en wat zijn kenmerkende eigenschappen?

Ik ben Agnes Groothedde, getrouwd en moeder van Lucas (15) en Lisa (14). Bij D.R.A.I. Display Industrie in Apeldoorn ben ik Algemeen Directeur. Dat geldt ook voor D.R.A.I. Belgium, gevestigd in Mechelen en Eurogro Deutschland (te vinden in Apeldoorn). D.R.A.I. realiseert productpresentaties, displays en ‘shop in shop’ concepten. Al ruim 60 jaar staan we voor onze klanten klaar met vernieuwende, innovatieve displays en voor elk gewenst budget. De D.R.A.I.-filosofie wordt gekenmerkt door: kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Mijn eigen kenmerkende eigenschappen zijn: eerlijk, betrokken, hulpvaardig, positief.”

Wat is jouw kracht als zakenvrouw?

Niet de illusie hebben dat je alles zelf weet, maar durven vertrouwen op de specialisten binnen en buiten onze organisatie. Ook wil ik graag leren van anderen.

Wat wilde je worden toen je een klein meisje was en ben je dat geworden?

Vroeger wilde ik rechercheur worden. Dat was in televisieseries namelijk altijd erg spannend. Maar die kant is het uiteindelijk niet geworden. Hoewel directeur van zo’n bedrijf als D.R.A.I. natuurlijk soms ook best spannend is.

Is je carrière te combineren met je thuissituatie of ben je een soort van superwoman?

Dankzij een geweldig thuisteam, heb ik de rust en ruimte om mij volledig op D.R.A.I. te richten. Daardoor is mijn carrière prima te combineren met mijn thuissituatie.

Wat is de aantrekkelijke kant van je vak?

Bij D.R.A.I. is, door de combinatie van onze creativiteit, onze productie en de daaraan gekoppelde deadlines elke dag een uitdaging. Wij mogen werken voor prachtige A-merk producenten. Met behulp van door ons ontwikkelde en geproduceerde displays, wordt de ‘pakkans’ van hun product vergroot, waardoor zij hun omzet zien groeien. Dat is onze ultieme beloning!

Tekst: C-Wordz
Bron: De ZakenCourant

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?