Zang-theater Silvia

Dinsdag 5 april 2016

Door Redactie

Liefhebbers kunnen zich nu alvast inschrijven voor het exclusieve zang-theater Silvia, geschreven door de operazangeres Bernadette ter Heyne uit (dorp) Voorst. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 17 april, aanvang 15.00 uur (zaal open 14.30 uur), op Landgoed Klarenbeek in de bijzondere ambiance van Galerie Bij Krepel (ingang via Kopermolenweg). Wees er op tijd bij, want: vol is vol!

Het stuk beschrijft de ‘huidig actuele’ situatie van een vrouw (Rode Kruis vrijwilliger) die terugkeert vanuit het oorlogsgebied in Syrië en haar leven volledig inzet voor haar medemens in nood. In het verleden was zingen haar grote passie. De menselijke stem is een wonderbaarlijk fenomeen die diep in de gemoederen van mensen kan doordingen. Dat heeft ze zich altijd gerealiseerd en dit talent op deze manier weten te benutten.

Rode Kruis vrijwilligers van de Voorster afdeling werken mee en Andor Boddeke zal het concert muzikaal op piano begeleiden. Laat u verassen door de ontwikkelingen van liefde, passie en verdriet die in dit stuk zijn geprobeerd duidelijk te maken door middel van de menselijke stem.
De opbrengst van deze middag is bestemd voor het Rode Kruis afdeling Voorst, welke nieuwe tenuen voor haar vrijwilligers nodig heeft en ook voor vervanging van de PAM (personeel-, ambulance-, materieel-) voertuig, welke hoog nodig aan vervanging toe is. De opbrengst zal hieraan worden besteed.

Aanmelden uiterlijk voor vrijdag 15 april 2016 per mail: info@landgoedklarenbeek.nl of tel. 055 301 11 03. Kaarten kosten 17,50 euro p.p. (15,00 euro p.p. voor Rode Kruis vrijwilligers). Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met informatie over de betaling.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!