Zomer in je bol

Vrijdag 23 mei 2014

Door Rianne

Rianne van de Haar

De officiële zomer begint pas in juni, maar we hebben de afgelopen week al mooie zomerse dagen gehad met temperaturen van boven de 20 graden. De zon die zich vaak laat zien met af en toe een (onweers)buitje in de nacht. Nu hebben wij Apeldoorners die, net als alle andere Nederlanders, graag over het weer praten niets meer te klagen toch?

Met de lentebladeren nog aan de bomen, de zomerkleding nog niet eens in de winkels, vogels die (helaas al vroeg in de ochtend beginnen te) fluiten en overal vrolijke mensen… De zomer is mijn favoriete tijd van het jaar, en hij begint vroeg! Afgelopen week konden we al zonder jas en met korte mouwen de fiets opstappen. Om vervolgens te genieten van een heerlijk drankje op één van de mooie vergrote terrassen die Apeldoorn rijk is. Wel pas in de avonduren, want de vakantie laat nog wel even op zich wachten.

Maar; het is bijna weekend, en Piet Paulusma heeft ons een zonnig weekend beloofd. Minder mooi dan afgelopen weekend, maar dat mag de pret niet drukken. Net als vorig weekend kunnen we dus weer fijn naar Bussloo voor een wandeling en een ijsje! Vergeet vooral je zonnebril en zonnebrand niet. In de avonduren klinken een BBQ en een vuurkorf ook niet verkeerd. Natuurlijk met zomerse muziek en het uitwisselen van vakantieplannen. Ik ben dankbaar, dankbaar dat ook wij eindelijk een lange periode mooi weer hebben, hier wen ik graag aan.

Ik weet al wat ik ga doen komend weekend. En jij?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?