Zonnepanelen op het ACEC gebouw

Woensdag 16 november 2016

Door Redactie

De komende twee weken wordt er hard gewerkt om het ACEC gebouw weer een stukje duurzamer te maken door het plaatsen van ruim 280 zonnepanelen op het dak.

De zonnepanelen, die geplaatst worden door Mulder Systems, zijn weer een stap richting een nog duurzamer gebouw. Eerder is de isolatie van de bovenleiding al verbeterd en is er nieuwe LED verlichting geplaatst in de twee trappenhuizen en de fietsenstalling.

Accres, de beheerder van het ACEC, ondersteund hiermee de duurzame ideeën van de gemeente Apeldoorn. Op meerdere plekken binnen Accres en de gemeente zijn de afgelopen tijd en worden de komende tijd werkzaamheden uitgevoerd om de gebouwen van de gemeente duurzamer te maken.

ACEC

Cultuuraccommodatie ACEC (Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur) biedt in het centrum van Apeldoorn huisvesting aan kleine en middelgrote culturele instellingen en ondernemers, die werkzaam zijn op het gebied van kunst en cultuur. Het ACEC gebouw beschikt over een professionele expositieruimte annex cultureel centrum.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

ACEC

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!