Zorggroep Apeldoorn en omstreken organiseert Kwaliteitsweek

Woensdag 28 oktober 2015

Door Redactie

Zorggroep Apeldoorn en omstreken organiseert in de week van 2 november 2015 de kwaliteitsweek. Deze kwaliteitsweek zit boordevol activiteiten en acties in het teken van deskundigheid, professionalisering en innovatie binnen Zorggroep Apeldoorn e.o.. Medewerkers kunnen deelnemen aan diverse activiteiten om zo successen te vieren, elkaar te inspireren en kennis te delen. Cliënten en bezoekers zijn van harte welkom bij de informatiemarkt, waar verschillende ontwikkelingen worden gepresenteerd en tijdens open dagen zijn een aantal locaties geopend voor publiek. Zorggroep Apeldoorn e.o. werkt op veel gebieden aan verdere professionalisering, zodat wij verantwoorde, doeltreffende, doelmatige veilige en persoonlijke zorg en behandeling kunnen blijven bieden aan onze cliënten.

Informatiemarkt

Tijdens de kwaliteitsweek presenteren wij diverse ontwikkelingen op een informatiemarkt. Bijvoorbeeld ontwikkelingen op decubituszorg, infectiepreventie, mondzorg, het mobiel verpleegkundig team maar ook ons programma ‘bewegen en beweging’, het vrijwilligersbureau en nog veel meer. Ook tonen verschillende afdelingen hier hun initiatieven op het gebied van kwaliteit. Het meest onderscheidende initiatief wordt beloond met de innovatieprijs. De uitreiking van de innovatieprijzen vindt plaats op vrijdag 6 november in Randerode. Deze markt is open voor medewerkers, cliënten en bezoekers van Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Open dagen

Tijdens de kwaliteitsweek openen een aantal locaties hun deuren voor publiek.

  • Maandag 2 november, 19.00 – 20.30 uur, Dagbehandeling Randerode met aandacht voor behandeling van de ziekte van Parkinson (Apeldoorn)
  • Woensdag 4 november, 12.00 – 18.00 uur, Hospice De Spreng in het kader van het 15-jarig jubileum (Beekbergen)
  • Donderdag 5 november, 14.00-15.30, Locatie Twello
  • Donderdag 5 november, 16.30-17.30, Dagbehandeling De Barnte (Twello)

Wij nodigen een ieder van harte uit deze open dagen te bezoeken.

Inspiratie

Naast deze activiteiten organiseren wij met onze medewerkers nog diverse andere activiteiten in het teken van kwaliteit. Bijvoorbeeld cliënttevredenheidsmetingen, schoonmaak- en opruimacties, refereerbijeenkomsten waarbij wij met elkaar in gesprek gaan over geriatrische revalidatiezorg en zorg voor mensen met dementie op jonge leeftijd. Maar ook lunchbijeenkomsten, locatiebezoeken waarbij afdelingen zich kunnen presenteren, ontruimingsoefeningen, de opening van het verbouwde restaurant in Casa Bonita en nog veel meer. Met al deze activiteiten inspireren wij elkaar en zorgen wij zo dat kwaliteit en ontwikkeling voorop staan in de zorg- en behandeling van onze cliënten!

Meer informatie vindt u op www.zorggroepapeldoorn.nl/kwaliteitsweek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!