Veilig met honden omgaan: Staat jouw hond binnenkort voor de klas?

Woensdag 1 maart 2023

Door Apeldoorn Pakt aan

 

Samen met je hond de laagste groepen van basisscholen bezoeken bij jou in de buurt, om kinderen te leren hoe ze veilig met honden omgaan?

Heb jij een sociale, gehoorzame en kindvriendelijke hond en lijkt het je leuk om voor de klas te staan? Dan is het werk als vrijwilliger voor het Sophia SnuffelCollege wellicht iets voor jou! Samen met je hond bezoek je de laagste groepen van basisscholen bij jou in de buurt, om kinderen te leren hoe ze veilig met honden omgaan. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af. Bovendien draagt het Sophia SnuffelCollege bij aan meer begrip en respect voor honden en andere dieren. Het Sophia SnuffelCollege is een project van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren.

Vind jij het belangrijk dat kinderen leren hoe ze veilig met honden omgaan?

Meld je dan aan als SnuffelVrijwilliger! Om de veiligheid van de kinderen te garanderen, legt iedere SnuffelHond de Sophia SnuffelCollege Hondengedragstest af.

Voor meer informatie/aanmelding, kijk dan op: Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581. Kijk voor meer vrijwilligersvacatures op: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!