Wat wij gaan spelen, dat weten wij niet

Dinsdag 9 oktober 2012

Door Redactie

Theatersport is een snelle en actieve vorm van improvisatietheater, zowel voor de spelers als voor het publiek. Hilariteit, humor en emotionele scènes wisselen elkaar in rap tempo af. Op donderdag 18 oktober ontvangt Effe Belle uit Apeldoorn, al 15 jaar actief in improvisatietheater, Helaas Pindakaas uit Rotterdam.

Het belooft een theaterspektakel te worden in Artcafé Sam Sam.

De werking is eenvoudig, twee teams dagen elkaar uit voor een geïmproviseerde scene. De teams proberen in een korte tijd aan deze uitdaging te voldoen. De aanwezige rechters leiden het geheel in goede banen en delen punten uit. Vervolgens kan het publiek bepalen welk team volgens hen de uitdaging het best heeft vormgegeven. En mooie scènes worden beloond met rozen vanuit het publiek. Is het publiek het niet eens met een beslissing van de rechter is de natte spons het wapen om dit te uiten. Aan het einde van de avond is er een winnaar en – nee, geen verliezer – een nummer twee.

Het spektakel begint om 20.30 uur, de zaal (artcafé SamSam aan de van Kinsbergenstraat) is open om 20.00 uur. We adviseren u te reserveren via www.effebelle.org
Kaartjes kosten € 4,- p.p.

Reservering            : via www.effebelle.org klik op Agenda.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!