Vrouw aangehouden na bedreiging met nepwapen

Maandag 6 oktober 2014

Door Redactie

Peter Vroon

In de nacht van zondag op maandag 6 oktober heeft de politie een 47-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van bedreiging met een nepwapen. Het wapen is in beslag genomen.

De bedreiging zou plaats gevonden hebben in een café in het centrum van Apeldoorn eind september. De vrouw werd die nacht door een medewerker aangesproken op haar gedrag, waarna ze een vuurwapen tevoorschijn haalde en ermee dreigde. Even later vertrok ze uit zichzelf. Deze bedreiging is pas een paar dagen later bij de politie gemeld, die vervolgens een onderzoek instelde naar haar identiteit. Afgelopen weekend werd de vrouw gesignaleerd in een ander café en is ze buiten heterdaad door de politie aangehouden op verdenking van het plegen van de bedreiging. Het wapen, wat een nepwapen bleek te zijn, is aangetroffen in de woning waar ze verbleef.

De vrouw is meegenomen naar het politiebureau en maandagmiddag na verhoor heengezonden. Het wapen is in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal tegen de vrouw op wegens bedreiging en illegaal wapenbezit.

Bron: Politie.nl | Laatste update: 06-10-2014 | 16:03

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!