Apeldoornse Maikel wint huiskamerconcert Krystl met #SR11

Woensdag 21 december 2011

Door Randy Gasper

Maikel Brouwer

Apeldoorn mocht zich even wereldberoemd noemen tijdens de This One is for Mama’s-editie  van 3FM Serious Request. De Apeldoornse Maikel Brouwer won met zijn bod namelijk het huiskamerconcert van zangeres Krystl. Een lange tijd stond hij al bovenaan met zijn bod, maar vlak voor het einde van het bieden, stegen de prijzen. Maikel wilde als groot fan van de zangeres (en voor het goede doel natuurlijk) alles overtreffen. Zijn bod van € 2.020,- volstond.

Daarmee kwam de enthousiaste Krystl met haar band afgelopen dinsdagavond naar Apeldoorn. Omdat de huiskamer qua ruimte iets kleiner is, dan menig podium waar Krystl tegenwoordig optreedt, waren de instrumenten enigszins op de ruimte aangepast. Maar het mocht de pret niet drukken. Professioneel, passioneel en vol talent bracht Krystl haar nummers ten gehore en beleefde Maikel en zijn vrienden de avond van zijn leven. Dat allemaal live mee te beleven op 101.TV, de zender waar 3FM Serious Request 24 uur per dag wordt uitgezonden.

3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis – dat dit jaar staat in Leiden focust 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin.

Ook ABC Apeldoorn onderneemt actie voor 3FM Serious Request. Donderdag 22 december vindt er een stadsloop plaats op de ABC Sportcentrum aan de Linie in Apeldoorn Osseveld. City Captain van Apeldoorn is Pim Wessels. De stadsloop is vanaf 10:00 uur tot 19:30 uur. Je kunt starten wanneer je wilt!  Er is een avondprogramma van 16:30 uur tot 19:30 uur met 3FM DJ Domien Verschuuren en optredens van Serious Talents Rachel Louise en Dotan. Meer informatie vind je HIER!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!