Apeldoorns motortalent breekt pols

Dinsdag 20 januari 2015

Door Redactie

© Hans Gerritsen

Het Apeldoornse motortalent Shana van der Vlist heeft zondag tijdens een training op het circuit van Grevenbroich haar pols gebroken.

Van der Vlist kwam ten val tijdens de training en blesseerde hierbij haar pols. Nader onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat Van der Vlist een breuk in haar de pols had. De gebroken pols is een enorme domper voor het 15-jarige talent dat hierdoor een groot deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen moeten missen. Hoelang ze precies buiten de strijd zal zijn is op dit moment niet bekend.

 

Bron: Motocrossplanet.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Donderdag 4 mei 2017

Door David Levie

Still uit serie Dr Pol

Dr. Pol komt dit najaar naar Apeldoorn. De inmiddels dankzij National Geographic wereldberoemde dierenarts maakt volgens de Nederlandse Theaterkassa (NTK) op zaterdagavond 7 oktober zijn opwachting in schouwburg Orpheus.

Jan Pol komt speciaal voor zijn theatercolleges naar Nederland. De in Drenthe geboren Pol doet op zijn tournee plaatsen als Steenwijk, Kampen, Doetinchem, Eindhoven en Groningen aan. Hij praat over zijn leven op het Amerikaanse platteland. De site van NTK spreekt van ,,een geweldige familievoorstelling vol eerlijke levenswijsheden.” Pol preekt een eenvoudige manier van leven met daarin veel ruimte voor liefde voor mens en dier. Meer informatie is te vinden via www.ntk.nl

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?