Brainstorm Festival voor 14e editie dit weekend in Gigant

Vrijdag 5 november 2021

Door Redactie

Archief | Brainstormfestival 2018, Gigant

Na de persconferentie kan het feest gewoon door gaan, de 14e editie van het festival wordt vanavond, vrijdag 5 november, en morgen, zaterdag 6 november, gehouden in Gigant. Met bands zoals Narnia, Orden Ogan, Leaves’ Eyes en nog veel meer, kan je genieten van rock en metal in Apeldoorn. Tickets voor zowel vanavond als morgen zijn nog beschikbaar.

De Bands

In Apeldoorn verzamelen zich bands van over de hele wereld. De Amerikaanse band ‘Eric Clayton and The Nine’, waar je de zanger Eric Clayton kan kennen van de Amerikaanse cultband Saviour Machine. Ook komt de band Hamferd, uit Faeröer, een uitvoering geven. Dit festival is ideaal voor iedereen die een enorm hart heeft voor metal en rock. Ook zijn er bands uit Finland, Denemarken, Zweden en Italië. Vanavond openen de deuren om 18.00 uur, terwijl dat morgen al vanaf 13.30 uur zal zijn.

Iets nieuws

Naast het café, staat buiten een grote en verwarmde merchandise-tent waar je de laatste cd’s en shirts kunt kopen van de artiesten die komen optreden. Ook is er een prachtige expositie van Arjen Staal. Hij begonnen met het tekenen van landschappen, maar eindigde met 8 portretten van artiesten die allemaal op Brainstorm hebben gestaan. Op zaterdag is er nog een bierproeverij, verzorgd door brouwerij Ebontree uit Dordrecht. Hun bier kan je ook aan de bar kopen.

Kaarten voor vandaag, morgen of voor allebei kan je online nog kopen bij Gigant en op de website van Brainstorm.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!