Burger King opent zijn deuren maandag 19 januari

Donderdag 15 januari 2015

Door Redactie

© Jordi Kist

Vanaf maandag kun je in Apeldoorn eindelijk een Whopper eten. Na jaren strijden is het dan eindelijk zo ver en opent fastfoodketen Burger King haar deuren in Apeldoorn. De fastfoodketen opent haar eerste pand op het Omnisport

In 2009 maakte het  jongerenplatform Apeldoorner.com  “het Apeldoorns verlanglijstje“. Op deze lijst stonden een tiental punten die Tom Brands en de Apeldoornse jeugd graag gerealiseerd wilde hebben in onze stad. Van (meer) HBO studies tot een vaste plek voor het skatepark Real-x. Op die lijst stond tevens dat de jongeren graag een Burger king wilden: “Geen primaire levensbehoefte en wel heel concreet, maar je wil ook wel eens een Whopper in plaats van altijd een Big Mac”

In 2015 is het dan eindelijk zover.  De vestiging, naast MediaMarkt, opent maandag 19 januari zijn deuren en is voorzien van een ‘drive-thru’

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Vrijdag 5 oktober 2018

Door Redactie

Speelgoedbank “De Schatkist” gaat verhuizen. Per 10 oktober opent de Speelgoedbank haar deuren aan de Fabianusstraat 4 in Apeldoorn Zuid. Na zes jaar in de voormalige Finse School aan de Eksterweg moest de speelgoedbank op zoek naar een nieuwe locatie. De Finse school wordt verkocht. Met hulp van woningcorporatie De Woonmensen kan de Speelgoedbank in dezelfde wijk haar winkel voortzetten.

Speelgoedbank De Schatkist is “de speelgoedwinkel zonder kassa” speciaal voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. In deze gezinnen is het geld hard nodig voor huisvesting, eten en kleding. Het aanschaffen van speelgoed voor de kinderen is daardoor (tijdelijk) niet mogelijk. Vier keer per jaar kunnen deze kinderen speelgoed en boeken komen uitzoeken bij De Schatkist. Zodat zij, net als leeftijdsgenootjes kunnen genieten van speelgoed en een mooi boek.

Dankzij speelgoedinzamelingen, donaties, sponsoren en vrijwilligers kan de speelgoedbank twee keer per maand de kinderen en hun ouders verwelkomen. Op de website www.speelgoedbankapeldoorn.nl vindt u alle informatie.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?