CODA Boekenbus in 2016 ook halte in Zuidbroek

Donderdag 10 december 2015

Door Redactie

CODA

Iedereen die lid is van CODA Bibliotheek kan ook gebruikmaken van CODA Boekenbus die in verschillende wijken en buitengebieden van Apeldoorn één of meerdere halteplaatsen heeft. Met ingang van 2016 zijn als gevolg van keuzes in het spreidingsbeleid een aantal aanpassingen in de dagen en/of tijden waarop CODA Boekenbus uw wijk of dorp aandoet, doorgevoerd. Het gaat hierbij om de halteplaatsen in Beemte/Wenum, Hoenderloo, Beekbergen/Lieren/Oosterhuizen en Klarenbeek. Nieuw is de halteplaats bij Het Kristal in de wijk Zuidbroek.

Vanaf 1 januari 2016 is er voor de dorpen Beemte/Wenum, Hoenderloo, Beekbergen/Lieren/Oosterhuizen en Klarenbeek een en ander gewijzigd in de dagen en/of tijden waarop de CODA Boekenbus deze halteplaatsen aandoet. Deze gewijzigde dagen en/of tijden vindt u hieronder; voor het volledige overzicht van alle halteplaatsen verwijzen wij u graag naar www.coda-apeldoorn.nl/openingstijden. Hier vindt u ook de adresgegevens en openingstijden van onze reguliere vestigingen waar u uiteraard ook van harte welkom bent.

Gewijzigde halteplaatsen en –tijden met ingang van 1 januari 2016

Beemte: Basisschool Beemte (Beemterweg), donderdag 13.00 – 13.30 uur

Wenum: Prinses Beatrixschool (Papegaaiweg), donderdag 13.45 – 14.15 uur

Hoenderloo: Dorpshuis (Paalbergweg), dinsdag 16.30 – 18.30 uur

Beekbergen: Openbare basisschool (Dorpstraat), dinsdag 13.00 – 14.00 uur

Lieren: Prinses Julianaschool (Tullekensmolenweg), woensdag 10.15 – 11.45 uur

Klarenbeek: Basisschool De Dalk (Klarenbeekseweg), woensdag 09.00 – 10.00 uur [ongewijzigd]; de halteplaatsen bij restaurant Pijnappel en basisschool De Kopermolen komen te vervallen omdat de gemeente Voorst de subsidie met ingang van volgend jaar beëindigd heeft.

Nieuw is de halteplaats bij Het Kristal in de wijk Zuidbroek: CODA Boekenbus staat daar vanaf 1 januari 2016 elke dinsdag van 14.30 tot 16.00 uur en elke donderdag van 14.30 tot 17.00 uur; u bent uiteraard van harte welkom! Voor Apeldoorn Zuid, Kerschoten, Orden en Osseveld zijn er geen wijzigingen wat dagen en/of tijden betreft.

Alle halteplaatsen en tijden vanaf 1 januari 2016 staan op www.coda-apeldoorn.nl/openingstijden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!