Eerste Jam Sessie New Arts groot succes

Woensdag 29 februari 2012

Door NewArts055

mobiele telefoon

Afgelopen vrijdag werd Le Kink Arthouse ingenomen door muzikanten en hun volgelingen voor de eerste New Arts Jam Sessie. De zolder van Le Kink was sfeervol ingericht. De Kajolo’s, rockbandje in streektaal, heeft haar instrumentarium en versterking opgesteld.

Het past allemaal, er kunnen nog net 5 muzikanten bij. Om 21:30 uur trapten zij af. Misschien zijn zij niet de ideale band voor dit jongerenpubliek om warm te draaien, maar zij hebben wel hun backline beschikbaar gesteld en dat is ook wat waard!

Na 30 minuten voorspel kan het echte werk beginnen. Voordat het publiek het door heeft staat er al een nieuwe formatie op het podium met een paar bekende Top 40 covers. Niet veel later wordt er spontaan veel afgewisseld tussen de muzikanten. Hardcore metal, smoothy rock en ook de rappers laten zich zien. Er ontstaat een mooie crossover!

Het publiek vind alles best, zolang er maar wat gebeurt op het podium. Een geslaagde eerste keer wat New Arts betreft, volgende maand opnieuw! We zijn nog opzoek naar een enthousiast bandje die dan wil openen in ruil voor gebruik van de backline. Voor meer informatie: www.newartsapeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!