Help de bevolking van Oekraïne

Gigant-publiek omarmt Remy van Kesteren

Zaterdag 17 oktober 2020

Door Peter Vroon

Remy van Kesteren, een fenomeen in de muziekwereld. Hij werd op 10-jarige leeftijd al toegelaten op het conservatorium. Bij de serie Seated Specials in Gigant gisteravond, vrijdag 16 oktober, maakte hij zijn naam compleet waar.

De harp is ‘hot en cool’. Remy combineert de harp met samples en loops. Hij neemt je mee naar een haast surrealistisch muzikaal universum. Zijn muziek werkt relaxt en is rustgevend. De aanwezigen luisterden dan ook ademloos naar de muziek van Remy. Remy speelde eigen werk gecombineerd met muziek van andere harpisten. Klassiek vermengd met moderne muziekstromingen zoals minimal, jazz, pop, elektronisch en wereldmuziek.  Een uitdaging die hij met gemak aan kan.

Inspirerend

Geen enkel saai moment diende zich aan. De muziek van Remy is zeer divers en inspirerend. Zoals Remy de harp bespeeld en laat leven voor het publiek is een ware sensatie waarin je als luisteraar alleen maar stil wilt luisteren in opperste verwondering. Hij is een zeer toegankelijke muzikant die het Gigant-publiek bij zijn concert betrok. Er konden vragen worden gesteld en dit werd dan ook gedaan door heel jong en oud.

Seated Specials, vrijdag 16 oktober, Remy van Kesteren, Popzaal Gigant 

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?