Kraak & Smaak opent 4e editie Summerloverz

Donderdag 28 juni 2012

Door Redactie

Apeldoorn Direct

Zondag 8 juli a.s. openen om 14.00 uur de poorten van de 4e editie van Summerloverz. Vanzelfsprekend heeft het festival een naam hoog te houden. De afgelopen drie jaar beleefde Summerloverz  Festival telkens een bijzondere, zeer druk bezochte editie. Voor deze vierde editie wil de organisatie van het Summerloverz Festival daarom de lat nog hoger leggen. Maar bovenal wil het Summerloverz Festival zich dit jaar muzikaal overtreffen, verwacht allround dance met vele gezichten. Het programma is uitgebreider dan ooit!

Met namen als electro/dubstep-held Don Diablo, house-grootheden als de Bingo Players en Shermanology en wat te denken van Kraak en Smaak met hun altijd opzwepende and danceable “future jazz/funk”  en natuurlijk Big rising star La Fuente ft MC Gee met zijn latin en Soulfull house, altijd upbeat en uplifting. Ook is er ruimte voor lokaal aanstormende talent. Jule & Sventatsic ( resp. resident dj van Club Manzo en het Röntgen Café)zullen het Summerloverz Festival openen en het publiek trakteren op flinke dosis verfijnde housebeats.

Kraak en Smaak

Als het publiek is opgewarmd volgt de 1e headliner van die middag, namelijk Kraak en Smaak. Zij zullen gegarandeerd het publiek laten genieten van hun “future Jazz/Funk” sound. Ze worden die middag  door enkele “gastartiesten” bij gestaan. Wie dit zijn blijft nog even een verrassing! Maar één ding is zeker: stil staan is dan geen optie meer!

Kraak & Smaaks derde studio-album Electric Hustle (april) bevat gastbijdragen van Romanthony (o.a. Daft Punk), trombonist Fred Wesley (o.a. James Brown), de Amerikaanse deep funk-legende Lee Fields, de Britse soulzanger John Turrell, Janne Schra (Schradinova) en hun eigen bandvocalisten Lex Empress (Alexandra Keijssers) en Sebastian van den Berg. Verder heeft Kraak & Smaak een remix gemaakt voor de single The Day van de Amerikaanse dance producer Moby.

De volledige line up en de daarbij behorende time –table wordt binnenkort op www.summerloverz.nl  bekend gemaakt! Deze 4e editie van het Summerloverz Festival zal de bezoekers tot aan het einde blijven verrassen! Voor meer info check de website www.summerloverz.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

ONDERWERPEN

Marktplein Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!