Kunst en cultuur op de enk van 4evergreen vindt dit jaar weer plaats

Donderdag 26 augustus 2021

Door Redactie

Archief

Van 2008 tot en met 2014 organiseerden een groep tuineigenaren een evenement met kunst en muziek. In de natuur werd het evenement 7 jaar achterelkaar gevierd, alleen werd uiteindelijk besloten dat het genoeg was. Nu, in 2021, keert 4evergreen terug in Beekbergen. De tuin en weide worden weer beschikbaar gemaakt voor ongeveer 20 kunstenaars en ook diverse optredens. Het 10-daagse evenement zal van 3 tot en met 12 september te beleven zijn.

Maatregelen

Er zijn veel evenementen die de afgelopen periode niet doorgaan, toch kan 4evergreen dit jaar zijn terugkeer maken. Overdag kunnen bezoekers, van 11.00 tot 17.00 uur, allerlei kunstwerken bezoeken van de ruim 20 kunstenaars. Werken van brons, steen, keramiek en zowel groot als klein, zullen in de tuin worden tentoongesteld. In de tuin en weide is de 1,5 meter makkelijk te handhaven. Voor de optredens in de avond is toegang alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs, daarnaast moet je ook je legitimatiebewijs en entreeticket bij je hebben. Elke avond zal er een ander optreden plaatsvinden. Een jazz threesome, strijkkwartet, lezing over kunst of een accordeonspeler zijn een aantal van de keuzes.

Kaartjes voor de weide zijn 5 euro per persoon, de prijzen voor de avondoptredens verschillen per act. Alle optredens en de prijzen voor de tickets zijn hier te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!