Help de bevolking van Oekraïne

‘Lente! 9 mei plantjesmarkt en voorjaarsfair bij Randerode’

Zaterdag 2 mei 2015

Door Redactie

Op zaterdag 9 mei zetten de cliënten van Randerode de bloemetjes weer buiten! Voor de 18e keer organiseert Zorggroep Apeldoorn en omstreken van 08.00 tot 16.00 uur de plantjesmarkt. Nieuw dit jaar is de combinatie met de voorjaarsfair.

Er is deze dag in en om de kas van Randerode weer genoeg te koop voor de bloemen- en plantenliefhebber.De bloemen en plantjes worden het hele jaar door gekweekt en verzorgd met de cliënten van Randerode. U kunt hier terecht voor diverse bloemen en planten; leuk voor op het balkon of in de tuin. Naast plantjes kunt u ook terecht op de voorjaarsfair voor allerlei curiosa, hebbedingetjes, 2e handsboeken en 2e handskleding.

Genoeg keus dus voor een goed moederdagcadeau! Ons restaurant met gezellig terras is geopend, zodat u lekker kunt bijkomen met koffie of thee en iets lekkers.

De plantjesmarkt en voorjaarsfair vinden plaats in Randerode, Zuster Meyboomlaan 10 in Apeldoorn. De opbrengst voor de cliënten van Randerode. Wij heten u van harte welkom en zien u graag op zaterdag 9 mei!

Randerode is onderdeel van Zorggroep Apeldoorn en omstreken.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?