Vrijkaarten voor Kingsday at the Park

Donderdag 17 april 2014

Door Redactie

Kingsday at the Park

Het is feest want Apeldoorn Direct mag 5x twee vrijkaarten weggeven voor “Kingsday at the Park”. Op 26 april tijdens koningsdag barst het Mheenpark in Apeldoorn uit zijn feestvoegen en daar kun jij bij zijn.

Hoe win ik kaarten?
Het was nog nooit zo makkelijk!. Like onze Facebook pagina en/of onze Google+ pagina en laat hieronder weten dat jij twee vrijkaarten wilt winnen. Vul jouw reactie in met je voor- en achternaam. Woensdag 23 april om 17:00 uur worden de vijf winnaars bekend gemaakt. 

Op de mainstage van Kingsday At The Park zullen onder andere het Apeldoorns talent Aaron en grote namen als Mightyfools, Stylus DJ’s (feat. Giel Beelen), Bassjackers, Bobby Rock en Baggi Begovic plaats nemen achter de draaitafels. Ook Shermanology en History of rap (feat. MC Pryme/King Bee) zijn aanwezig op de mainstage van Kingsday At The Park.

AARON
Een geboren en getogen Apeldoorner, dat is Aaron. Vanaf zijn 16e levensjaar is hij zich volledig gaan storten op zijn favoriete muziek, house. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld als DJ/producer binnen de house-scene. Door heel Nederland deed hij o.a. succesvol mee met verschillende DJ contesten, waardoor de dj boekingen ook niet uitbleven. Zijn stijl is gericht op house, variërend van progressive tot electro. Op 26 april gaat ons laten genieten van zijn muziek tijdens Kingsday at the park festival!

STYLUS DJS (ft. Giel Beelen)
Dit olijke dj trio, bestaande uit radio 3FM dj Giel Beelen, Tom Heringa & Jochem de Gruyter, draaien met een retro randje en electro breakbeats van back in the days. De mix van eclectisch en retro maakt dit trio zowel vernieuwend als vintage en een uitstekende toevoeging aan deze line-up!

Meer informatie over de acts kun je vinden op de website van Kingsday at the Park

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?