Meneer van Zanten en Orpheus doneren opbrengst optredens aan de Voedselbank

Donderdag 19 november 2020

Door Amrutha Mol

Het is al veel te lang stil. De mannen van Meneer van Zanten missen het podium en hun publiek. Theater Orpheus deed een oproep aan artiesten om te komen optreden, ook al is het dan maar voor 30 man. De Apeldoornse band Meneer van Zanten greep deze kans graag aan en treedt op 18 en 19 december op in de schouwburg.

Jan Willem Huethorst, manager van Meneer van Zanten: “We zijn allemaal wel toe aan iets positiefs in deze bijzondere tijd. In dit kader doneren wij op onze beurt samen met Orpheus de volledige recette aan de Voedselbank, die het ook bijzonder zwaar heeft.”  Toen Mirjam Barendregt, directeur Orpheus, hoorde van dit mooie gebaar van Meneer van Zanten, wilde het theater daar direct aan meewerken. “Als theater staan we middenin de samenleving en dan wil je juist in deze tijd kijken hoe je kunt bijdragen”, vertelt Barendregt.

Meneer van Zanten

De Nederlandstalige rock van deze 5 muzikanten staat altijd garant voor een feestje. Inmiddels gepokt en gemazeld, gespeeld met onder andere De Dijk, The Scene en Toontje Lager, weet Meneer van Zanten in no-time de harten van het publiek te stelen. Er wordt on stage gezwoegd en gezweet, geschreeuwd en gefluisterd. Eigen nummers worden afgewisseld met een aantal opzwepende covers.

Meer informatie en tickets

De kaarten voor het concert waren binnen no time uitverkocht. Het optreden van 18 december was een extra concert vanwege de succesvolle verkoop van 19 december, maar die kaarten waren dus ook al zo weg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!