Politienieuws: Duo verdacht van betrokkenheid bij overval

Dinsdag 13 januari 2015

Door Redactie

© Joke de Wolde

Het overvallenteam van de politie heeft op dinsdag 13 januari twee Apeldoorners aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een overval op een medewerker van een bezorgservice. Deze man werd op maandag 8 december net na sluitingstijd bij z’n zaak op de hoek Kayersdijk / Mezenweg overvallen.

Naar aanleiding van de overval op de medewerker stelde het overvallenteam een uitgebreid onderzoek in. Op dinsdag werden op twee verschillende plaatsen in Apeldoorn eerst een 23-jarige Apeldoorner en later een 27-jarige Apeldoornse aangehouden. Zij zijn ingesloten voor verhoor. Het slachtoffer is van de aanhoudingen op de hoogte gebracht.

Bron: Politie.nl |  Laatste update: 13-01-2015 | 13:09

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Dinsdag 10 oktober 2017

Door Luciano de Graaf

Luciano de Graaf

De politie startte vanavond, dinsdag 10 oktober, een grote zoektocht nadat een kapperszaak gelegen op winkelcentrum de Eglantier was overvallen. De daders zouden tijdens de overval een vuurwapen hebben getrokken. Tijdens de overval waren er vijf medewerkers aanwezig in het pand. De overvallers wisten papiergeld en een kassalade mee te krijgen.

Dankzij meerdere tips van buurtbewoners en de politieheli werden de daders na ongeveer een uur zoeken aangehouden op de Ploegersdonk. De politie heeft een deel rondom de kapperszaak afgesloten, ook is de Forensische Opsporing een onderzoek gestart op de plek waar de daders zijn aangehouden.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?