Politienieuws: Man aangehouden voor bedreiging

Zaterdag 17 januari 2015

Door Redactie

Joke de Wolde

Een 25-jarige man uit Apeldoorn is donderdagavond 15 januari in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van bedreiging.

Een buurtbewoner meldde rond 18.45 uur bij de politie dat hij zonder reden met messen bedreigd was door de man. Agenten troffen de verwarde man aan en hebben hem aangehouden. Hij is ingesloten voor nader verhoor. De messen zijn in beslag genomen.

 

bron: politie.nl | Laatste update: 16-01-2015 | 11:50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Zaterdag 14 juli 2012

Door Redactie

Joke de Wolde

De politie heeft vrijdagavond 13 juli in het centrum van Apeldoorn een 37-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van mishandeling.

Rond 23.00 uur kreeg de politie via de horecatelefoon de melding dat op de Marktstraat een man zou zijn mishandeld. Agenten die ter plaatse gingen troffen een 38-jarige man uit Vaassen aan die verklaarde dat hij op de Marktstraat een woordenwisseling had gehad met de 37-jarige man uit Apeldoorn. De Apeldoorner zou daarbij de man uit Vaassen plotseling met zijn vuist in het gezicht hebben geslagen. De man uit Vaassen raakte hierbij gewond aan zijn mond. De man uit Apeldoorn was ook nog ter plaatse en werd door de agenten aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De politie onderzoekt wat er exact is gebeurd.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?