Pumps en Penalties, de voetbalvrouwenparodie

Donderdag 18 februari 2016

Door TheaterStefan

 

We zitten in een helaas niet zo volle Rabobankzaal in Orpheus, kennelijk trekt de musical parodie op voorhand niet veel bezoekers in Apeldoorn. Zijn we musical moe of is het onbemind maakt onbekend?

Onbemind maakt zeker onbekend, er stond een onwijs komische musical met een geweldige opstelling  met onder meer:

  • Birgit Schuurman
  • Han Oldigs
  • Maaike Martens
  • Jolanda van den Berg

Een musical als een voetbalwedstrijd duurt precies 2 maal 45 min.

Drie mooie bloedmooie vrouwen hebben maar één droom: voetbalvrouw worden. Net als hun grote voorbeelden en idolen Yolanthe, Sylvie en Estelle. Ze dromen van roem en rijkdom, van dikke auto’s, elke dag nieuwe pumps, reisjes naar Monaco, knappe voetbalhelden, modeshows, rode lopers, spelprogramma’s en een eigen lingerielijn. Hun plan werkt. Jonge knappe spelers vallen in bosjes voor de vrouwen neer, maar de hotste en beste voetballer van het veld wil niks van hen weten. Hij zoekt een heel ander soort vrouw…

Wie is de Assepoester van het voetbalveld? Wie past de pump en trekt hem aan? Welke vrouw zal zijn hart stelen? Een musical waarin de voetbalvrouwenmakelaar geweldig gespeeld word door Han Oldigs hij is zeker een van de dragers van de show en Brigit Schuurman een onwijs leuke maar domme voetbalvrouw in spee neerzet met een geweldige zang stem en de Assepoester van de show Eva Poppink heeft een zachte lieve en onwijs mooie zang stem en een gekke fascinatie voor lama’s.

Een voorstelling die van Cruijf naar VI gaat, van Yolante naar Silvie echt niemand wordt gespaard en het publiek gaat na de show op een hele andere manier naar voetbal laat kijken.

Benieuwd geworden naar het wedstrijdschema kijk dan snel op de site en ga deze kleine musical zeker zien!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!