Ruim 17.000 vogels te bewonderen tijdens vogeltentoonstelling Americahal

Maandag 12 januari 2015

Door Redactie

© De Vogelvrienden Crescendo / Henk

Afgelopen weekend vond de vogeltentoonstelling ‘Vogel 2015’ plaats in de Americahal. De tentoonstelling trok ruim 10.000 bezoekers.

Opkomst
De bezoekers die op de tentoonstelling waren afgekomen konden vier dagen lang van zo’n 17.000 sier- en zangvogels bekijken. Volgens de organisatie was het dit jaar minder druk dan voorgaande jaren. Oorzaak hiervan is de nasleep van de vogelgriep en een grote tentoonstelling in Rosmalen, Mondial, die over 2 weken plaatsvindt.
Omroep Gelderland maakte het onderstaande verslag van de tentoonstelling.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Vrijdag 13 mei 2016

Door Redactie

De start van de Giro d’Italia in Apeldoorn heeft gezorgd voor een toename van het aantal bezoekers aan de binnenstad op 5 en 6 mei. Dit meldt de gemeente Apeldoorn.

Op deze dagen was het totaal aantal bezoekers in de binnenstad 1,13 miljoen. In vergelijking tot een gemiddelde week in 2016 is dit een forse toename. Een gemiddeld aantal bezoekers in de binnenstad is ongeveer 654.000 mensen per week.

De gemeente heeft op 5 en 6 mei met Wifi-sensoren het aantal bezoekers aan de stad gemeten. Het volledige onderzoek is te downloaden op www.apeldoorn.nl.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?