Succesvolle eerste WordPress MeetUp Apeldoorn

Vrijdag 1 juni 2012

Door Redactie

Randy Gasper

“Een boeiende WordPress Meetup met veel verbindende werking”, zo Twittert Max Dammers, eigenaar van het Apeldoornse Internetbureau Max, gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress websites en met Karim Osman van Automattic tevens de aanjager van de eerste WordPress Meetup in Apeldoorn. En als het aan Dammers ligt krijgt dit zeker nog een vervolg.

De aanwezige WordPress professionals, maar ook beginners kwamen overal vandaan. Vanuit het verre zuiden tot het hoge noorden, al met al waren er zo’n 25 WordPressers bij elkaar op zoek naar kennis, kunde en inspiratie. Zo werd er deze avond aandacht besteed aan o.a. hosting, beveiliging en het Genesis Framework.

Tijdens deze inspirerende avond werden ook diverse WordPress-cases onder de aandacht gebracht, waarbij de ontwikkelaars konden sparren met de aanwezigen. Zo konden vraagstukken worden voorzien van antwoord of werd de weg geboden naar deze of diegene die kon ondersteunen in verdere ontwikkelingen van WordPress en de nodige plug-ins.

Een WordPress Meetup wordt veelal georganiseerd door fans en professionals van WordPress. WordPress is een persoonlijk publicatieplatform gefocust op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Veel bedrijven en particulieren gebruiken WordPress voor het bouwen van moderne websites of een eigen blog (de oorsprong van WordPress ligt in dit laatste). Niet alleen omdat daarmee hele mooie en professionele websites te creëren valt, maar ook omdat het beheer in WordPress praktisch door iedereen te doen is. WordPress heeft het gebruiksgemak hoog in het vaandel staan.

De WordPress Meetup die door Karim Osman en Max.nl werden georganiseerd was de eerste in Apeldoorn. Was je er niet bij en wil je graag nog het één en ander na lezen, kijk dan op deze site van WordPress MeetUp of volg de ontwikkelingen via Twitter: #wpm055

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!