Tim Akkerman laat vooral zijn hart zien

Zaterdag 15 februari 2020

Door Peter Vroon

In de concertzaal van Gigant raasde Tim Akkerman gisteravond, vrijdag 14 februari, met ’the Ivy League’ als een muzikale wervelwind door de zaal. De zaal waarin de podiumrook meer domineerde dan het podiumlicht was volledig uitverkocht. En terecht. Wat een geweldige band.

Tim Akkerman vergezeld met gedreven en toegewijde muzikanten zetten een concert neer die stond als een huis. Zoals een huis vele en mooie kamers heeft zo liet Tim zijn muzikale mogelijkheden van alle kanten zien in zijn muzikale huis . Kamers met rock, kamers met ballads, kamers met zijn held Bruce Springsteen. Kamers met vooral Tim Akkerman en The IvyLeague.

Multitalent

Van het begin tot het eind bleef de band vol passie en overgave spelen. Dat Tim een multitalent is liet hij zien. De band speelde 2 onversterkte nummers en dat was mooi en kwetsbaar. Tim vroeg volledige stilte van de zaal, wat uiteindelijk lukte. Het Apeldoorns publiek praat graag als er gespeeld wordt.

Tim liet de zaal meegenieten van wat hem bezighoudt als mens. De songs die hij speelde kwamen recht uit zijn hart. Tim wil zijn muzikale hart delen met het publiek. Vreugde en verdriet liet hij zien door zijn nummers.

Een avond om niet te vergeten  en vooral om na te genieten thuis  van zijn album : Lions Don’t Cry. Een persoonlijk document die iedereen mag lezen.

Gigant, vrijdag 14 februari, Tim Akkerman

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!