Vandalisme in parkeergarage Eglantier

Dinsdag 20 januari 2015

Door Redactie

© Politie Apeldoorn

In de kleine parkeergarage van winkelcentrum De Eglantier hebben onbekenden afgelopen weekend huisgehouden. Op de witte wanden in de parkeergarage is een flinke hoeveelheid graffiti aangebracht.

Wijkagent Cengiz Kara twitterde een foto van de vandalisme op de witte wanden. Hierop zijn onder meer de letters DMG, 055 en AK47 aangebracht. De politie hoopt op informatie. Mensen die meer weten kunnen bellen met: 0900-8844.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Dinsdag 18 november 2014

Door Redactie

De parkeergarage Koningshaven is sinds deze week een kunstwerk rijker. Apeldoorner Willem Paul Koenen kreeg van de gemeente Apeldoorn de opdracht om van twee wanden in de parkeergarage een kunstwerk te maken. En zo geschiedde het.

De graffiti kunstenaar vroeg in juli aan de inwoners van Apeldoorn om mee te denken over het kunstwerk. Het idee was om een combinatie van typisch Apeldoorn te combineren met absoluut niet typisch Apeldoorn.

Volgens Willem Paul van Bevlogenverf.nl meet Apeldoorn zich in het kunstwerk aan de grote plekken der aarde: “Safari op de Veluwe, De kus en het Vrijheidsbeeld, Drakenboten, Japan, Potlood, Apen”

 

Benieuwd wat er allemaal in het kunstwerk is gekomen? Bekijk dan de foto’s:

 

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?