Wat te doen dit weekend in Apeldoorn?

Donderdag 23 april 2015

Door Redactie

Het is koningsweekend! Nou genoeg om te doen in Apeldoorn. De zaterdag en zondag zijn in Apeldoorn helemaal vol gepland met activiteiten. Wij geven jou 5 voorbeelden van wat je kan gaan doen dit weekend!

 

Zaterdag 25 april: Paleisconcert met Berlage Saxofoon Quartet

Op zaterdag 25 april is het koninklijke Paleisconcert in Paleis Het Loo met Berlage Saxofoon Quartet. Het kwartet wordt geroemd om zijn ‘muzikale speelplezier, natuurlijke flair, loepzuivere en ambachtelijke spel, waarin ze zoeken naar het uiterste’. De vier musici worden veel gevraagd in binnen- en buitenland en sleepten al verschillende prijzen in de wacht. Het is prachtig en zeker de moeite waard.

 

Zaterdag 25 april: Danny Vera in pop zaal van Gigant!

Rock ’n Roll artiest van eigen bodem Danny Vera staat op 25 april met zijn warme en rauwe stemgeluid in Gigant. Al vanaf 2009 verzorgd hij samen met zijn band de muziek voor elke uitzending van het televisieprogramma Voetbal International. En dan is hij ook nog eens verkozen tot de best geklede man van 2014. De deuren van de popzaal gaan open om 20.30 en het concert zal om 21.00 van start gaan.

 

Zondag 26 april: De grootste catwalk van Nederland in Apeldoorn centrum!

Op zondag 26 april 2015 is de grootste catwalk van Nederland in Apeldoorn. Een van maar liefst 600 meter. De catwalk zal door de winkelstraten van Apeldoorn gelegd worden, waarop de meest trendy fashion wordt geshowd. Van 12.00 tot 17.00 zal er elk uur een spectaculaire modeshow worden gegeven. Zie je nou echt iets geweldigs tijdens de modeshow? Heb jij geluk! Het is koopzondag dus je kan meteen de leukste spullen binnen halen.

 

Zondag 26 april: Kingsnight Gigant

De Apeldoornse techno-organisaties Digital Lounge en Freeware nemen voor de tweede keer de taak op zich om de verjaardag van onze Koning in te luiden, met het dikste outdoor feest van Koningsnacht in Apeldoorn! En alsof we er niet genoeg van kunnen krijgen, trakteren zij jullie vanaf 00:30 op een super ‘after’ in onze popzaal. Verwacht een dik feest, techno sounds in al haar facetten en een line-up die je niet wilt missen! Gratis intree.

 

Zondag 26 april: Prinsennacht in Apeldoorn

Tijdens Prinsennacht is van 19.00 tot 01.00 uur op Stationsplein het geweldige feest Stationdance! Dit feest is helemaal gratis. Met een geweldige line-up van Dj’s. Een feestje dat je niet mag missen. Kom op tijd want vol=vol. Nadat het feest is afgelopen gaat iedereen door naar het Caterplein. Waar iedereen nog harder gaat feesten. De muziek staat hard aan alle kroegen zijn vol en het is 1 groot feest. Het blijft de hele nacht door gaan en de dag erna is het dan eindelijk koningsdag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!