Wil jij twee vrijkaarten winnen voor Club Gigant?

Woensdag 2 april 2014

Door Redactie

Gerard Oltmans

Hoe win ik kaarten?
Op vrijdagavond 11 april is het weer tijd voor Club Gigant. Apeldoorn Direct mag hiervoor 5x twee vrijkaarten weggeven. Like onze Facebook pagina en/of onze google+ pagina en laat hieronder weten dat jij twee felbegeerde vrijkaarten wilt winnen. Het bericht delen wordt gewaardeerd. Dinsdagavond 8 april worden de winnaars bekend gemaakt.

 

Club Gigant
Ontdek knisperverse lekkere bands in Club Gigant! Op deze avond wordt een intieme sfeer gecreëerd in de popzaal, waardoor het ultieme clubgevoel kan worden ervaren en de bijzondere en up & coming acts optimaal tot hun recht komen. Ditmaal staan Petter Carlsen, Wolf in Loveland en Chantal Acda op het programma.

Petter Carlsen
Petter Carlsen is op het eerste gezicht een doodnormale Noor, maar wanneer hij begint met spelen, is er geen weg meer terug. Zijn muziek komt vanuit binnen: een diepe duik in zijn eigen ziel, aangevuld met een bijzondere melodie. Ondertussen heeft hij alweer twee albums op zijn naam staan.

Wolf in Loveland
Eén van de meest opvallende nieuwkomers in de Rotterdamse popscene is zonder twijfel Wolf In Loveland. De formatie won vorig jaar nog de Grote Prijs van Zuid-Holland en heeft inmiddels een levendige gemeenschap aan opkomende muzikanten om zich heen gebouwd. Drijvende kracht achter het collectief is Jan Minnaard, een jonge singer-songwriter van Zeeuwse origine, wiens ontwapenende folksongs bijzonder vitaal voor de dag komen. Alhoewel sober en verstild in aanzet hebben zijn luisterliedjes juist op het podium een meeslepende uitwerking. Fraaie harmonieën gaan gepaard met kleurrijke arrangementen, die zelden onderdoen aan het werk van buitenlandse collega’s als Iron & Wine, José González en Angus & Julia Stone.

Chantal Acda
De Belgische Chantal Acda betoverde de muziekwereld al eerder met Isbells, Sleepingdog en True Bypass. Nu is het tijd voor solo materiaal. Hiermee gaat ze op zoek naar haar eigen grenzen en patronen, maar bovenal naar vrijheid! Samen met de Duitse pianist Nils Frahm, cellist Gyda Valtysdottir en multi-instrumentalisten Peter Broderick (Efterklang) en Shahzad Ismaily vertelt ze haar verhaal op plaat. Vanavond treedt ze op in duo bezetting met Isbells frontman Gaëtan Vandewoude.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?