Win vrijkaarten voor het Blinq Openlucht filmfestival!

Maandag 18 augustus 2014

Door Redactie

© Redactie

Apeldoorn Direct mag voor vijf films die draaien tijdens het openluchtfestival twee vrijkaarten weggeven onder onze lezers. Uiteraard zijn wij daar blij mee maar wij vinden het nog leuker als wij jou blij kunnen maken met twee vrijkaarten. Hoe maak je kans op die twee felbegeerde vrijkaarten? Simpel! Beantwoord de onderstaande vraag en vul hieronder jouw reactie in met jouw volledige voornaam & achternaam en e-mailadres.

De vraag: Ik wil kaarten winnen voor [vul hier een film in] omdat…….

Wij mogen twee vrijkaarten weggeven voor de onderstaande films:

  • Vrijdag 22 augustus – Wolf of Wallstreet
  • Winnaar: –

  • Maandag 25 augustus – Toscaanse bruiloft
  • Winnaar: Bianca Doornenbal

  • Dinsdag 26 augustus – Captain Philips
  • Winnaar: Jan Koorenhof

  • Donderdag 28 augustus – Hunger Games: Cathing Fire
  • Winnaar:Sonja Clignet

  • Vrijdag 29 augustus – The Hobbit 2
  • Winnaar: Martine de grauw

  Wij nemen contact op met de winnaars. De kaarten worden langs gebracht of je kunt ze komen ophalen bij Apeldoorn Direct. De winnaar van de vrijkaarten wordt op de dag van de film bekend gemaakt. De eerste winnaar maken wij bekend op vrijdag 22 augustus.

   

  Informatie over de films

  Apeldoorn Direct zou Apeldoorn Direct niet zijn als wij jullie niet zouden vertellen waar de films overgaan Een korte omschrijving van de film kun je hieronder lezen

  The Wolf of Wall Street
  The Wolf of Wall Street is gebaseerd op de succesvolle autobiografie van Jordan Belfort en gaat over Belforts spectaculaire succes en even spectaculaire ondergang op Wall Street, zijn flamboyante levensstijl en tumultueuze privé-leven, dat werd gedomineerd door een verslaving aan drugs en alcohol.

  Toscaanse Bruiloft
  Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer.

  Captain Philips
  De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Phillips, kapitein van het cargoschip Maersk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar om zijn crew te redden.

  Hunger Games: Cathing Fire
  Nu de Hongerspelen voorbij zijn blijkt dat de centrale regering nog wat in petto heeft voor Katniss en Peeta. De 75ste editie komt er namelijk aan en daarbij moeten alle winnaars van vorige edities wederom meedoen aan de Spelen.

  The Hobbit 2: The Desolation of Smaug
  The Desolation of Smaug’ pikt het verhaal direct op na de gebeurtenissen in ‘An Unexpected Journey’. De dwergen, Bilbo en Gandalf zijn succesvol ontsnapt uit de Misty Mountains, en Bilbo heeft de Ring te pakken gekregen. Samen reizen ze nu verder om het dwergenkoninkrijk Erebor terug te winnen op de draak Smaug, samen met de berg goud die daar ligt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over cultuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!