Help de bevolking van Oekraïne

Apeldoorn wordt verrast in Amsterdam met ‘An Evening With Jean Pierre’

Donderdag 28 april 2016

Door TheaterStefan

De uit Apeldoorn afkomstige Miss ZsaZsa spreekt me onverwacht aan op Facebook: ‘Stefan. weet je waar veel mensen uit Apeldoorn de laatste zondag van de maand zijn?’  Ik dacht gewoon bij ons in Apeldoorn in de stad shoppen en een drankje doen, maar Miss ZsaZsa grijpt gelijk in: ‘Nee op de Zeedijk in Amsterdam in restaurant Casablanca’.

Uit alle nieuwsgierigheid hebben ik en mijn partner de stoute schoenen aangetrokken, want wat lopen wij in Apeldoorn mis, was mijn gedachte. In het restaurant aangekomen worden we door de gastvrouw Miss ZsaZsa gelijk met alle warmte ontvangen, achter Miss ZsaZsa zit de uit Apeldoorn komende Ivo Van Essen Huisman.
Daarna komt de gastheer, kok, entertainer  en in Vaassen geboren Jean Pierre Katabaloeboeng naar ons toe om het ontstaan van ‘An Evening With Jean Pierre’ uit te leggen. De gastheer en gastvrouw geven beiden toe dat er best veel mensen uit Apeldoorn naar Amsterdam komen en nu ook weer, op deze vierde editie.

We worden verzocht om aan tafel te gaan zitten. Daar zitten we met een gezellig gemêleerd gezelschap; we beginnen met het eten met een Indonesische randje, tijdens het eten komt gastheer Jean Pierre een paar nummers zingen om al lekker in de stemming te komen.

Na het hoofdgerecht worden we gevraagd om naar boven te gaan. Daar zit een heel schattig klein theaterzaaltje en daar geven Jean Pierre met twee geweldige zangeressen en Miss ZsaZsa optredens. Na een klein uurtje zingen mogen we allemaal weer na de eetzaal om af te koelen van deze optredens en te genieten van het dessert.

Na de avond zei ik gelijk tegen mijn partner dat Apeldoorn een hoop gezelligheid mist, goed eten en entertainment. Nu ken ik in Apeldoorn ook weinig intieme plekken waar dit zou passen, het eerste wat in mijn hoofd omging was SamSam, maar verder kon ik ook even niet iets bedenken.

Vooralsnog moeten we iedere laatste zondag van de maand naar Amsterdam voor ‘An Evening With Jean Pierre’ om te genieten van een heerlijk vernieuwend horeca concept. Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/jpapeldoorn/.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?