Help de bevolking van Oekraïne

Buining Fashion maakt winkelen lekker met punt van banketbakker Maassen

Dinsdag 5 september 2017

Door Marianne Zegwaard-Waanders

Buining Fashion en banketbakkerij Maassen slaan de handen ineen. Met ingang van donderdag 16 september opent de bekendste banketbakkerij van Apeldoorn een verkooppunt in de modezaak op de hoek van de Nieuwstraat en het Leienplein.

Buining Fashion mag dan 92 jaar oud zijn, eigenaar Joke van Hunnik gaat mee met haar tijd. Een tijdsgewricht waarin winkelen in haar ogen meer is dan gewoon shoppen. Vandaar ook de nieuwe lichtreclame die in aantocht is. ,,Deze plek ziet er volgende week heel anders uit. Het lijkt ons allebei geweldig om mode te combineren met prachtige en lekkere taarten, gebakjes, chocolade en ander lekkers. Deze zogenaamde ‘store-in-store’ is voor ons een manier waarmee wij het winkelen een beleving laten zijn. We zetten nu de puntjes op de i en kijken uit naar volgende week donderdag.”

Maassen komt met de nieuwe vestiging terug in de binnenstad. Jarenlang floreerde de banketbakkerij onder leiding van andere eigenaren op de hoek van de Beekstraat en de Stationsstraat. De banketbakkerij en de hoofdwinkel zijn gevestigd aan de Schuttersweg met filialen aan de Koninginnelaan, Eglantier en Ugchelseweg. Ook is er een rijdende winkel.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?