Deze Apeldoornse horecaondernemers bieden dit jaar kerstmenu’s aan

Vrijdag 17 december 2021

Door Dione Lam

Pixabay

Wat ga jij eten met kerst? Trek je weer het gourmetstel of de bakplaat uit de kast, of is dat je dit jaar net wat te saai? Natuurlijk is het elk jaar weer even kijken wat je gaat doen. Heb je totaal geen zin om te koken? Dan hebben Apeldoornse restaurants voor jou wel een aantal opties.

Restaurant Recht

Net zoals vorig jaar biedt Recht een 4-gangen kerstmenu voor thuis aan. Het menu is iets aangepast: een aantal gerechten zijn vervangen door gerechten die meer geschikt zijn voor thuisbezorging. Bij de bezorging leveren ze een duidelijk opwarmadvies mee. De kosten zijn 49,50 euro per persoon. Er is ook een mogelijkheid om het tussengerecht te laten vallen, dit 3-gangen menu kost dan 45 euro per persoon. Gerechten kunnen doorgegeven worden op de website. Wees tijdig met bestellen, doe dit vóór 21 december.

De Babbel

Oké dan, toch gourmetten? Dan komt de Babbel bij jou thuis om een heerlijke gourmetschaal te leveren. Deze compleet verzorgde gourmetschotel zit vol met allerlei lekkers. Vlees en vis, bijgerechten zoals plaatbrood, vitello tonato en courgettepartjes, rundvlees, huzaren- en fruitsalade, sausjes en een ook nog tiramisu als nagerecht. Deze gourmetschaal kost 27,50 euro per persoon. Bestellen en/of meer informatie over de schotel? Bekijk dan de Facebookpagina.

Restaurant Poppe

Een kerst afhaalmenu inclusief brood, olijven en friandises. Poppe verzorgt een 4-gangen menu met een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Vegetarisch of liever vis als hoofdgerecht, je kan het helemaal naar eigen keus maken bij restaurant Poppe. Wil je bestellen? Dat kan via dit formulier. Voor 49,50 euro per persoon staat dit luxe menu bij jou op tafel.

Bon Vivant

Bij het restaurant aan de Loolaan hebben ze dit jaar 3 verschillende opties. Het 4-gangen kindermenu, het 5-gangen kerstmenu en het 5-gangen vega-menu. Chefkok Leon heeft samen met zijn team alle menu’s samengesteld. Let wel op, de menu’s hebben alle 3 een andere prijs. Ze zijn verkrijgbaar in de webshop, waar je ze op afgesproken tijdstip tijdens de kerstdagen kan afhalen.

Overige kerstdiners

Wil je nog een aantal alternatieven? Dan kan je bij Green Leaf, Alfred Kookt, Sillies, Farmer’s Steakhouse, Jules Verne, Martins Brasserie, Shabu Shabu en nog vele andere terecht. Voor een volledige lijst van bezorg- en afhaalmogelijkheden met kerst kan je op uitinapeldoorn kijken. Alle horecaondernemers kunnen namelijk na 17.00 uur geen gasten meer verwelkomen en veel van hen schakelen naar bezorgen of afhalen. Met dit overzicht kan je dus kijken welke horeca meedoen en waar je jouw kerstmenu wilt bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!