Help de bevolking van Oekraïne

McDonald’s restaurant Apeldoorn Centrum zaterdag weer open

Dinsdag 26 maart 2019

Door Redactie

McDonald’s opent komende zaterdag, 30 maart, een McCafé in McDonald’s restaurant Apeldoorn Centrum. Vanaf dan kunnen ook de gasten in restaurant Apeldoorn Centrum genieten van verschillende koffievariaties, thee en een ruim patisserie-aanbod. Het restaurant heeft een totale metamorfose ondergaan en heeft een nieuw interieur. Ook is de service uitgebreid.

Zo kunnen gasten straks hun bestelling doen aan de Easy Order Kiosk of aan de counter en vervolgens plaatsnemen in het restaurant. Wanneer de bestelling klaar is brengt een servicemedewerker deze direct aan tafel. Franchisenemer Henk Koning is blij met de toevoeging van McCafé in restaurant Apeldoorn Centrum. ,,Ik ben ervan overtuigd dat veel van onze gasten ons aanbod weten te waarderen. Samen met mijn team heet ik onze gasten dan ook van harte welkom in ons McCafé.”

Duurzaam en eerlijk

De koffie van Segafredo en thee van Lipton in het McCafé is voor 100% afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. Dit keurmerk garandeert dat bij de koffieproductie onder andere rekening is gehouden met de bescherming van het milieu en goede arbeidsomstandigheden voor de koffieboeren en hun gezinnen. Het overgebleven koffiedik gaat naar Koffie Recycling Nederland (KRN), om het te laten bewerken tot bio-pellets en briketten. Hiermee zet McDonald’s haar reststoffen opnieuw in voor een duurzaam gebruik van al haar koffie.

Over McDonald’s McCafé

Bij het McCafé kunnen gasten aan de speciale koffiecounter kiezen uit 14 verschillende koffievariaties; van een espresso tot een latte macchiato met siroop naar keuze voor de liefhebbers. Naast een sterk uitgebreid koffieassortiment, biedt het McCafé ook een ruime keuze aan allerlei lekkernijen als macarons, donuts, cheesecake, muffins en vers afgebakken cookies en croissants. De koffievariaties en de lekkernijen zijn de hele dag verkrijgbaar, ook via de gewone counter, bestelkiosk en de McDrive bij restaurants met een McCafé.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Horeca

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?