Nieuwe zaak op plek voormalig Art Café Sam Sam krijgt steeds meer vorm

Donderdag 12 augustus 2021

Door Redactie

Een totaal andere inrichting, concept en een andere naam. Aan de Van Kinsbergenstraat 17 wordt hard gewerkt aan de nieuwe zaak, op de plek van het voormalige Art Café Sam Sam. De vorige eigenaresse, Anja Slotboom, zette haar zaak begin dit jaar te koop. En het is verkocht dus. De nieuwe naam? Die wordt Memories Apeldoorn. Op de ramen van het pand stond sinds een tijdje te lezen ‘Open soon! This september’. Het streven is om volgende maand dus open te gaan.

Herinneringen maken

Over het concept zelf willen ze nog weinig kwijt, maar op de site meldt Memories: “Niets is fijner dan het leven vieren met de mensen die je lief hebt. Om samen herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Voor een onvergetelijke herinnering, prikkelen we bij Memories al je zintuigen. We zorgen voor een sfeervolle avond om in elkaars gezelschap te genieten van het goede leven – van aperitief tot dansvloer. Opgebouwd uit verhalen en gedreven door een passie voor eten en drinken, combineren we alle ingrediënten voor een ongedwongen samenzijn, in stijl. Culinair zit de kracht in eenvoud en kwaliteit en de verrassing in smaakbeleving. Mooie wijnen, smaakvolle cocktails en (live)muziek zorgen voor een bijzondere ervaring. Proef de sfeer en beleef de verhalen.”

Ongedwongen

Het publiek is heel benieuwd en de meningen tot nu toe zijn verdeeld. Zo zegt de een te hopen ‘dat het niet zo’n gelikte tent wordt’. “Wie weet nog een tent in Apeldoorn , met de ongedwongen sfeer van het Cafeetje van Marja, Salon 1813 of Sam Sam…. ? Dat mis ik zo…..” Een ander zegt: “Mooie naam. We kunnen daar de memories delen over SamSam en weer nieuwe memories creëren.” En weer een ander reageert: “Ik dat het goed aansluit bij mijn sologitaar lounge en jazz repertoire! Ze mogen mij uitnodigen! Voor een lekker broodje kom ik spelen!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!