Opnamen Het Ondernemerscafé met Loes Brijker en Reinou de Haan over economische uitvoeringsagenda

Maandag 19 november 2018

Door Marianne Zegwaard-Waanders

RTV Apeldoorn

Voor ondernemend Apeldoorn is het Ondernemerscafé een terugkerend event waarin aansprekende en belangrijke economische onderwerpen aan de orde komen. Presentator Jeroen Hulleman is altijd uit op interessante en aansprekende gasten: ,,Zeker, het is goed dat bepaalde spelers in dit veld vertellen wat er zoal gebeurt. En als wij, vanuit RTV-Apeldoorn, een bijdrage aan kunnen leveren, is dat geweldig. Het Ondernemerscafe is een format dat iedere maand te zien is en tijdens de opnamen ervan, is er ook altijd een netwerkgelegenheid waar veel ondernemers hun gezicht laten zien. Sinds september van dit jaar zijn de opnames altijd in SOAP.”

Tijdens de opnamen van de uitzending in november schuift onder andere Loes Brijker aan. Zij jaagt als regiomanager Stedendriekhoek en provincie Utrecht (VNO-NCW-Midden) de activiteiten aan die voortkomen uit de Uitvoeringsagenda Economie 2017-2022 van de Gemeente Apeldoorn.  Het initiatief voor het maken ervan is genomen door BedrijvenKring Apeldoorn, VNO-NCW Midden en gemeente Apeldoorn samen. Loes wilde graag van de partij zijn: ,,Het is voor mij een mooie gelegenheid om te vertellen waar de agenda toe moet leiden. Een agenda die richting geeft, die zowel een publiek als privaat perspectief heeft en dat het vooral ook lopende initiatieven, plannen en activiteiten integreert.”

Als tweede gast zal Reinou de Haan, hoofd Economische Zaken Gemeente Apeldoorn aanschuiven. Zij is een belangrijke speler voor het onlangs opgerichte platform Ondernemen055: ,,Jazeker. We zijn net van start. Het platform is een onafhankelijke verbindingsfactor voor ondernemend Apeldoorn en vooral een plek voor én door ondernemers. Doel van het platform is het informeren, verbinden, betrekken, inspireren en faciliteren van zakelijk Apeldoorn.”

Over de doelen en achterliggende gedachten van beide initiatieven en hoe die de economie in Apeldoorn een duw in de rug kunnen geven, zullen Loes en Reinou uitgebreid vertellen tijdens de opnamen van Het Ondernemerscafe op 21 november vanaf 16.30 uur in SOAP, Vlijtseweg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

SOAP Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!