Opnieuw drive thru’s op het Zwitsalterrein voor lokale ondernemers

Maandag 8 maart 2021

Door Redactie

Archief | Peter Vroon

Na het succes van vorig jaar gaat de drive thru van Apeldoorn voor Apeldoorn in de herhaling. De gemeente Apeldoorn heeft de organisatie van de drive thru’s gevraagd om dit weer te doen, om lokale ondernemers weer een steuntje in de rug te geven. Op zaterdag 20 maart is de eerste drive thru weer.

“Net als vorig jaar willen we graag ondernemers helpen in deze moeilijke tijd”, legt Gert Mulder, een van de organisatoren uit. Het concept houdt in dat ondernemers zich opstellen in de hal de Drieslag van het Zwitsalterrein. Daar staan allemaal kraampjes. Apeldoorners kunnen van tevoren via de website doorgeven wat ze willen hebben en dit dan op de dag zelf tussen 12.00 en 15.00 uur ophalen. De ondernemer zet de bestelling in de kofferbak en de klant blijft achter het stuur zitten. “Eigenlijk is alles hetzelfde als vorig jaar, mensen kunnen nu alleen tot de dag ervoor 13.00 uur bestellen en niet tot 18.00 uur. Hierdoor hebben we wat meer tijd om het te verwerken en de ondernemers weten eerder hoeveel bestellingen ze hebben.”

Aanmelden kan nog

Het plan is dat de drive thru ook nu niet eenmalig is. “We zetten nu in op 4 data”, verklapt Gert. Hij benadrukt dat er nog plek is voor ondernemers om in de hal te staan aan een kraampje. Inmiddels staan onder meer Central Park, Soap, Fish ’n Food, SMUL, Sizzles at the Park, Mijkcuisine, Eetcafé Fijn en Mik Mak al op de verkooplijst. “Maar er is dus nog plek, dus meld je vooral aan”, roept hij op. “Deze coronatijd duurt al veel te lang en er zijn veel ondernemers die wel wat extra’s kunnen gebruiken. En daarnaast is het voor veel ondernemers ook even een uitje.”

Voor de drive thru van zaterdag 20 maart kan dus besteld worden tot vrijdag 19 maart 13.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!