Outlet ANWB in ‘pand Piet Zoomers’

Dinsdag 6 juni 2017

Door Marianne Zegwaard-Waanders

In het voormalige pand van Piet Zoomers aan de Korenstraat wordt komende donderdag, 8 juni, een outlet store geopend van een ANWB. Dit betekent niet dat alle producten en diensten daar worden aangeboden. Het gaat om de restpartijen van het assortiment dat de ANWB in de winkels aanbiedt.

Persvoorlichter Markus van Tol geeft aan dat de ANWB behoefte heeft aan ruimte om de restpartijen aan te bieden: ,,We blijven in Apeldoorn gewoon op de locatie in de Oranjerie met al het aanbod gericht op onder andere reizen en kleding. We hebben behoefte aan een goede ruimte waar we onze restanten kunnen aanbieden en het pand van Piet Zoomers is daar heel geschikt voor.”

Of dit een blijvende situatie is, kan Markus geen antwoord geven: ,,Ik kan nu nog niet zeggen of dit een plek is waar we jaren zullen blijven. Voor nu is het een welkome aanvulling op de winkel in de Oranjerie.” Op de vraag of het passend is bij het andere winkelaanbod in de Korenstraat, zegt hij: ,,Het zal zeker niet heel fancy zijn, het is en blijft een outlet.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?