Simone wil Apeldoorn kleur geven

Dinsdag 18 oktober 2016

Door Redactie

Er lag enige tijd een waas van geheimzinnigheid om het pand van Davoud aan de Hoofdstraat 153. De tapijtenman die in Apeldoorn veel onroerend bezit heeft zijn voormalige winkel verhuurd aan Simone Levie. De zeer succesvolle zakenvrouw geeft trainingen online aan ondernemers en stevent naar haar zeggen met haar bedrijf af op een omzet van 1 miljoen euro. Opvallend veel vrouwen maken van haar diensten gebruik.

Offline is ze nog niet actief, maar daar komt nog voor de winter verandering in. Ze kiest als geboren en getogen Apeldoorner bewust voor haar woonplaats waar haar grootouders een zaak bestierden op de hoek van de Beekstraat en Stationsstraat. Aan de noordelijke kant van de Hoofdstraat vestigt ze haar trainingscentrum annex ontmoetingsplek. Ze schotelt haar cursisten, andere gebruikers (er kan ruimte worden gehuurd) en belangstellenden een kleine kaart voor waarop warme en koude drankjes staan en koffie. Een terrasje ligt in het verschiet. De spiritueel ingestelde Simone Levie heeft nog veel meer pijlen op haar boog. Ze wil haar bedrijf ook fysiek uitbouwen. On-Apeldoorns, on-Nederlands zelfs. Apeldoorn speelt in haar streven om dè Business School van het land te worden een belangrijke rol. ,,Ik wil Apeldoorn kleuriger maken.’’

Op 4 november heeft Simone Levie een deel van Orpheus besproken voor haar klanten en introducees. Ze lanceert in de Hanoszaal haar nieuwe brand, een eigen agenda en carddeck. Na afloop is er een feest.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?