Speciaal Valentijnsweekend bij Klein Berlijn

Donderdag 13 februari 2020

Door Redactie

Valentijnsdag komt er weer bijna aan en deze dag van de liefde is er sneller dan je denkt. Heb jij al leuke plannen voor je lief en jou? Wees nog niet bang als je nog niks hebt, want Klein Berlijn wil niet alleen Valentijnsdag vieren, maar het hele Valentijnsweekend.

Met Valentijnsdag kan je namelijk bij Klein Berlijn dineren, maar dat is niet het enige. Er is ook nog vervoer geregeld, namelijk een S90 van Volvo Nieuwenhuijse. Zo hoeft er niemand te BOB’en. Mocht je interesse hebben, dan kan je reserveren voor een 4- of 5 gangen verrassingsdiner waar vervoer dus bij inbegrepen zit.

Valentijns arrangement

Gasten krijgen een 4- of 5-gangen verrassingsdiner inclusief wijnarrangement, amuse, tafelwater en koffie of thee én de Volvo S90 die ze thuis ophaalt en weer wegbrengt. Wees er wel snel bij, want vol is vol. Dit arrangement geldt alleen in het Valentijnsweekend van 13 tot en met 15 februari voor maximaal 4 personen per reservering. De S90 rijdt op een enkele reis maximaal 10 kilometer. Gasten kiezen bij hun reservering voor 1 van deze ophaaltijden: ‪18.00, 18.30, 19.00, 19.30 of 20.00 uur. Ophaaltijden zijn in overleg en kunnen wat variëren afhankelijk van de drukte. Reserveren kan alleen via: info@kleinberlijnapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!